Hahndorf

An idyllic country property has been completely redone to create a remarkable space for the new owners and provides an outstanding opportunity on weekends for weddings and other functions to take place. Major excavation was carried out to create new flat and usable areas. Rustic sandstone crazy paving, dry stacked stone walls and huge limestone blocks were utilised to blend seamlessly with the existing building. A new alfresco and deck with commercial size pizza oven overlook a circular fire pit area and water feature. Over 4,000 sqm of instant lawn was rolled out over the newly contoured ground leading to a new circular pond and fountain. A massive hand made rope swing suspended from the ancient oak tree by the creek completes the perfect backdrop.

Before & After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Project Specifications